Od danas još jedna parfimerija u Budvi


Nova BAR-KOD SHOP parfimerija nalazi se u Budvi, na ekskluzivnoj lokaciji u Mediteranskoj ulici i zauzima površinu od 140 m2. 

Zašto ste odabrali Budvu za dalje širenje maloprodajnog lanca parfimerija?
“Budva je poznata kao metropola crnogorskog turizma, ali i mode, kao i po potrošačima koji imaju ukusa i stila i prate svjetske trendove. Zbog svega toga, smatramo da ovaj grad zaslužuje jednu ovakvu, možemo slobodno reći svjetsku parfimeriju. Ideja da otvorimo novu radnju u Budvi postoji odavno, ali tek sada smo uspjeli da nađemo ovako dobru lokaciju, koja će omogućiti da naša parfimerija zablista punim sjajem. Svakako, podsjetio bih da u Budvi već imamo jednu parfimeriju, koja je takođe autorizovana za prodaju poznatih svjetskih brendova i nalazi se na odličnoj lokaciji, blizu Starog grada. Ipak, da bismo našim kupcima omogućili još bolju ponudu, bio nam je neophodan veći prostor. “
(Željko Jovanović, direktor maloprodaje)
Kao i sve radnje iz BAR-KOD SHOP lanca, i parfimerija u Budvi je dobila autorizaciju za prodaju najpoznatijih svjetskih brendova, kao što Chanel, Dior, Lancome, Giorgio Armani, Givenchy, YSL, Kenzo, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Paco Rabanne, Narciso Rodriguez, Viktor&Rolf i brojni drugi. Evo šta potrošači u Budvi mogu očekivati od nove parfimerije?
“Kao i u svim drugim našim radnjama, potrošači i ovdje mogu očekivati najbolju ponudu, originalne proizvode, najviši kvalitet usluge, prijatan ambijent, sve novitete i,  naravno, najbolje cijene. “
(Željko Jovanović, director maloprodaje)
Zahvaljujući modernom i luksuznom enterijeru, kao i izuzetno bogatoj ponudi, BAR-KOD SHOP ide u korak s najvećim lancima ovoga tipa u svijetu. Kupujući u BAR-KOD SHOP parfimerijama, naši kupci mogu biti sigurni da kupuju isključivo originalne proizvode, iste one koje mogu naći u parfimerijama u Londonu, Parizu, Njujorku, Milanu ili bilo kojoj drugoj metropoli.