O nama


BAR-KOD SHOP je lanac ekskluzivnih parfimerija koje u svom asortimanu imaju preko 4.000 artikala najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Sa ponosom ističemo da smo ovlašćeni maloprodavac proizvoda najpoznatijih svjetskih brendova, kao što su: Chanel, Dior, Lancôme, Giorgio Armani,  Biotherm, Givenchy, Viktor&Rolf , kao i brojnih drugih.

Za veoma kratko vrijeme smo uspjeli da izgradimo prepoznatljiv imidž parfimerija u kojima je sve od enterijera preko osoblja do načina poslovanja usklađeno sa imidžom i zahtjevima svjetski poznatih brendova sa kojima radimo.


Tri  BAR-KOD SHOP parfimerije se nalaze u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore koji je ujedno i privredni i kulturni centar države u kojem živi skoro 1/3 ukupne populacije.
Po jedna parfimerija se nalazi u sledećim gradovima: 
•  Budvi, metropoli crnogorskog turzma koji ima oko 16.000 stanovnika (tokom turističke sezone ovaj broj se višestruko umnožava).
•  Baru, najvećem lučkom i primorskom gradu u Crnoj Gori, koji ima oko 40.000 stanovnika. Otvorena je 2003. godine na ekskluzivnoj lokaciji u glavnoj ulici, na svega 50 metara od glavnog gradskog trga.
•  Kotoru, primorskom gradu pod zaštitom UNESCO-a u kojem živi oko 23.000 stanovnika. Otvorena je 2004. godine na ekskluzivnoj lokaciji u Starom gradu.
•  Tivtu (u Radanovićima), još jednom primorskom gradu, poznatom po luksuznom pristaništu Porto Montenegro. Parfimerija je otvorena u Tržnom centru Laković 2013. godine.
•  Igalu (Herceg Novi), jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori, poznatoj i kao centar zdravstvenog turizma kod nas. Parfimerija je otvorena 2014. godine.  
•  Nikšiću, po veličini i broju stanovnika (oko 75.000) drugom gradu u Crnoj Gori i najpoznatijem industrijskom mjestu. Parfimerija se nalazi u strogom centru grada u Njegoševoj ulici.