LOVE ME 4 EVER – suvenir kakav Crna Gora zaslužuje


LOVE ME 4 EVER je brend koji na najljepši način predstavlja Crnu Goru, a uz to ima globalni potencijal.

Turisti koji posjete Crnu Goru, kao i svi oni koji žele da prijateljima, rodbini ili poslovnim partnerima poklone nešto što je tipično za Crnu Goru, sada imaju LOVE ME 4 EVER proizvode.

BAR-KOD  je razvoj ovog brenda proizvodima kompanije Plantaže iz Podgorice, čuvenim Vrancem i Krstačem izbrendiranim na ovaj način.

Osim toga brendom LOVE ME 4 EVER  izbrendirani su  čajevi najvišeg kvaliteta  Flores iz Mojkovca, koji su proizvedeni od ljekovitog bilja sakupljanog na jednoj od najljepših i najčistijih  planina u Evropi – Durmitoru, kao i u dolini jedne od najljepših i najčistijih  evropskih rijeka – Tare. Na taj način, turistima i svetskoj javnosti predstavljamo ne samo mediteranski profil Crne Gore, čuven i po izuzetnim vinima Plantaža, već i i ekološki, kontinentalni, planinski region, odakle su čajevi i drugi proizvodi od najkvalitetnijeg ljekovitog bilja, poljoprivrednih i šumskih plodova.

Dio prvog asortimana LOVE ME 4 EVER  je i kafa izvanrednog kvaliteta koju proizvodi Zrnomont iz Podgorice. Punu podršku ovom projektu dala je kompanija Biomelem, koja u svojim proizvodima koristi vrhunski crnogorski med, a ujedno, u sradnji sa firmom Flores, planira čitavu liniju proizvoda od eteričnih ulja i ljekovitog bilja iz Crne Gore.

Na ovaj način, Crna Gora kao zemlja turizma ponudiće turistima da kući ponesu dio emocija i ljubavi i na taj način i nakon odmora ili poslovnog boravka  nastave da aktivno promovišu ljepote Crne Gore.