Emporio Armani


Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao energičan urbani brend prožet pozitivnošću, mladenačkim poletom i slobodom – eksperimentalniju verziju Armanijevog stila.

On danas predstavlja liniju proizvoda za žene i muškarce koji punim plućima uživaju u životu, stvaranju i ljubavi.

 

Emporio Armani je 2017. kreirao mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi prenio ovu poruku i započeo ljubavni dijalog pretočen u seriju video spotova naslovljenih „Together Stronger”.

Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, s mirisima kao vjernim pratiocima u svim avanturama. U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima.

 

Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You, kao i nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely.

Njihova je priča utkana u treću sezonu serije „Together Stronger”, koju je dosad pogledalo više od osam miliona ljudi > YouTube channel

 

In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, izuzetno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima ćilibara i ruma,

koji naglašavaju eleganciju i daju mu neočekivanu i urbanu notu.

 

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog bibera stapaju se s esencijom vanile i drvenastim baznim notama ćilibara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju samopouzdanu eleganciju i mladenačku bezbrižnost prenose note lavande i žalfije u samom srcu mirisa.