Promovisan parfem Joy by Dior


Bar Kod Shop Parfimerije:Promovisan parfem Joy By Dior - oda ženskoj sreći

Kuća Dior oduvijek je posvećena ženskoj sreći. Pojavom na modnoj sceni davne 1947. godine, pa sve do danas, suštinu i duh Dior-a odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo. Obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura, novi manifest ljubavi prema životu, neispričana priča, poklon svim ženama…sve to je novi parfem-Joy by Dior – rečeno je sinoć na eventu koji je u hotelu Centre Ville upriličen povodom predstavljanja ovog parfema.

-Prošlo je 20 godina od lansiranja našeg popularnog parfema Jadore. Miris koji večeras predstavljamo je potpuno drugačiji i teško se može opisati riječima. Treba ga doživjeti emocijama. Sastojci su specifični-citrusno voće, jasmin, ruže, drvenaste note sandalovine i pečulija, nježan dodir bijelog mošusa…Namijenjen je svim damama i predstavlja odu životu i svim životnim zadovoljstvima-kazala je Svetlana Maksimović, Dior trening-menadžer.

Kreator parfema je Fransoa Demaši koji je, podsjetila je Maksimović, istakao da  je ,,Joy by Dior  lagani povjetarac, staza kojom se putuje i koja vas odvodi daleko”.

Glumica i ljepotica Dženifer Lorens je zaštitno lice Joy by Dior,koji  potpuno oslikava svu njenu prirodnu, senzualnu ženstvenost i ljepotu.

Bočica i pakovanje imaju 3D natpis, prepoznatljiv na dodir, sa imenom ispisanim srebrnim slovima, a poklopac u unutrašnjosti ima zvijezdu koja je simbol sreće i zaštitni znak kuće Dior. 

Novi Diorov parfem u prodaji je u BAR-KOD SHOP parfimerijama.